andelemandele.lv pieredze

  • Man tāpat kā daudzām dāmām gadās iepirkties mirkļa vājumā vai pasūtīt internetā it kā savu izmēru, kas tomēr ir par lielu vai mazu. Ir reizes, kad nopirktās drēbes nostāv skapī vairākas sezonas, bet ārā žēl mest. Arī draudzenēm atdot nevar, jo nav īstais izmērs vai gluži vienkārši gaumes dažādas.

Pareizi jau tautas teiciens saka, ja kaut kas nav izmantots/vilkts vairākus gadus, tad diez vai tas kaut kad būs aktuāls. Ja nu varbūt vienīgi kādā specifiskā ballītē, ja apģērba gabals nav gluži ikdienišķs.

Pēc ilgākas pētīšanas, kas un kā notiek portālā https://www.andelemandele.lv/ nolēmu sākt publicēt arī savas pērles. Izmēģināju ar nelietotu River Island clutch somiņu, kas pēc vairākām dienām atrada savu jauno saimnieci. Tad arī jauns boohoo peldkostīms, nevelkātas pavasara kurpes uz platformas no neko neizsakoša Cascade zīmola izdevās pārdot par simbolisku cenu. Tai pat laikā jauniem Fever svārkiem neuzradās interesentes un sludinājuma termiņš beidzās. Par pārdotajām mantām biju priecīga, jo skapī vieta brīvāka. Tas mudināja publicēt sludinājumus par jauniem Esprit džinsiem, nenēsātu Promod topiņu un jaunām vīriešu Adidas skriešanas kurpēm. Diemžēl nevienu no šīm mantām neizdevās pārdot. Iespējams nebija interesentes ar pareizo izmēru, varbūt nepatika krāsa vai cena. Kas attiecas uz specifiskiem vīriešu skriešana apaviem, tur gan loloju mazu cerību, ka izdosies pārdot.

Vēljoprojām ir aktīvi sludinājumi par gan jaunām, gan viegli velkātām drēbēm par simbolisku cenu no Zara, BikBok, H&M, Marks&Spencer, Monton, bet interese ir ļoti zema.

Ielikām arī sludinājumu par Sony Playstation konsoli ar spēlēm jaunajā mājas sadaļā, bet nekā prātīga. Patikt patīk, bet nevienam nevajag, vai arī gaida vēl zemāku cenu.

Cik iesākums bija cerīgs, tik vēlāk nekas nevedās. Principā pēc ilgākas izpētes, rodas iespaids, ka šajā portālā var pārdot tikai bērnu apģērbu (kas arī ir saprotams, jo sīči tik ātri aug un iespējams daudzas māmiņas nevēlas vai nevar pirkt drēbītes veikalos), “spicos” zīmolus vai to replikas ar atlaidēm, ļoti savdabīgas un interesantas mantas, vai pilnīgus “sūdus” no kvalitātes viedokļa par lētām cenām. Katram savs un tas, kas patīk vienam, var nepatikt citam.

Ir vēl dažas lietas, ko mēģināšu pārdot, jo vēl kāds druskucītis manā andeles maciņā ir palicis, bet tad arī metīšu mieru. Pa lielam mūsu gaumes nesaskan un tas ir žēl.