Lekcija

  • Kad laiks pietiek un ir nepieciešama iedvesma, tad vienmēr forši, ja Facebook var atrast kādu interesantu pasākumu, ko apmeklēt. Vēl aizraujošāk, ja bez maksas 🙂 Šoreiz devos uz Biznesa Augstskolu “Turība”, lai paklausītos ēdiena ekspertes un pavārgrāmatu veidotājas Signes Meirānes stāstu par savas mājas lapas http://www.cetrassezonas.lv/lv/, grāmatu, žurnala un blogu http://www.signemeirane.lv/lv/un https://www.storyaboutfood.com/ izveidi. Par  drosmi, biznesa uzsākšanu, ēdienu, latviešu ēšanas tradīcijām, uzdrīkstēšanos, strādāšanu kopā ar vīru, Latvijas niecīgo tirgu, ceļojumiem, bērnu ēšanu, mācīšanos. Katrā ziņā ļoti interesanti, ka cilvēkam ir kāda aizraušanās un vēlme dalīties ar savām zināšanām, un atstāt paliekošu mantojumu nākamajām paaudzēm. Priekšstati, ko gūstam par cilvēkiem no visādu krāsu medijiem un pat no viņu blogiem, ir bieži pilnīgi savādāki nekā redzot viņus klātienē. Man lika aizdomāties, vai patiesi nevajadzētu vairāk piedomāt pie produktiem, ko lietojam uzturā ikdienā, kā arī radīja interesi izpētīt receptes un ieteikumus mājas lapā. Iespējams pat iegādāšos kādu žurnāla numuru.

4 k – kartupeļi, kotletes, kāposti, karbonāde – ēdieni no kā latvietim grūti atteikties 😉