- Brīvdienas ir priekš svinēšanas. Aizsvinējāmies līdz “Restorānam 3”, kas ieguvis trešo vietu 2016. gada restorānu topā (topa līderi: Vincents un Bibliotēka Nr1). Latviešu mentalitātei tuvs interjers – koks, āda, zilganie, brūnie, bēšie un ķieģeļu oranžie toņi. Ēdiens kā piedzīvojums un baudījums. Neko iepriekš nebiju dzirdējusi par iesala čipsiem, nezināju, ka šokolāde un ķiploki kopā garšo tik labi, nebiju baudījusi topinambūru zupu vai mutē kūstošu meža cūkas gaļu. Apkalpošana arī līmenī. Vienīgais, kur varētu piesieties, ir personāla brīvās sarunas savā starpā, kamēr restorāns vēl bija diez gan tukšs. Jauki, ka piedāvājumā ir piecu vai septiņu kārtu ēdienkarte par konkrētu summu tiem, kas vēlas izgaršot plašāku daudzveidību kā ierastās divas vai trīs kārtas. Iesaku pamēģināt 🙂